Andreea Lazar

Ma numesc Andreea Lazar si sunt nutritionist-dietetician.

Pasiunea si curiozitatea pentru alimente si hrana sanatoasa m-au determinat ca in urma cu 7 ani, dupa nasterea celui de-al doilea copil, sa las deoparte invatamantul (eram profesoara de fizica), si sa pornesc intr-o alta directie de dezvoltare profesionala.

Am urmat astfel cursurile UMF Timisoara Sectia Nutritie si Dietetica si apoi Masterul in Nutritie Clinica si Comunitara.

Am avut sansa si bucuria sa lucrez la Centrul C.Serban din Buzias pentru copiii cu diabet zaharat tip I. Aici am tinut lectii despre alimentatia dietetica in DZ tip I la copiii si insotitorii acestora.

Ma dedic in totalitate persoanelor care mi se adreseaza pentru consiliere nutritionala, atat celor cu exces ponderal cat si persoanelor cu patologii diverse (Diabet zaharat, Sindrom metabolic, Hiperuricemie, …).

Cred cu tarie ca printr-o alimentative corecta si diversificata, prin alegerea hranei de buna calitate, printr-un mod sanatos de viata si gandire, printr-un echilibru intre minte, corp si suflet putem sa ne asiguram o viata frumoasa si sanatoasa.

Toate cunostintele mele sunt indreptate spre educarea si invatarea unui mod corect de hrana, a unei diete si nutritii echilibrate pentru evitarea unor carente sau boli cu care se confrunta lumea actuala.

Sa lasam hrana sa fie leacul nostru!

Arhimede, un extraordinar fizician si matematician a spus odata: „Dati-mi un punct de sprijin si voi
misca Pamantul!

Eu va spun: Dati-mi putin timp din timpul dumneavoastra si veti invata sa raspundeti la intrebarile : „Ce sa mananc?”, „Cat sa mananc?”, „Cum sa mananc?”

Sa fim sanatosi si frumosi!